Кошик
117 відгуків
Кошик

Магніти православні

Якщо вам хочеться, щоб в полі видимості завжди перебувала ікона будь-якого святого - є сенс купити ікону на магніті. Тоді ви зможете розмістити її там, де зручно - вдома чи на роботі. Також така мініатюрна святиня - відмінний подарунок близькій людині. Вибравши образ святого, можна дарувати ікону, вклавши в подарунок глибокий сенс - побажання виконання найпотаємніших бажань.

Як вибрати ікону на магніті

Вибираючи для себе або для когось ікону на магніті, слід визначитися - що саме ви хочете вкласти в цей символічний подарунок:

  1. У кожної людини є святий покровитель за датою народження. Тоді, орієнтуючись на день народження, можна вибирати зображення: Божої Матері, святого Афанасія, Казанської Богородиці, святителя Миколая, блаженного Кирила, Сергія Радонезького, преподобних Іоанна і Павла, інших святих. Або інший варіант - ікона на ім'я людини.
  2. Якщо подарунок приурочений до професійного свята або відкриття бізнесу, то для кожної професії є святий покровитель, який вбереже від помилок, допоможе в скрутну хвилину. Наприклад, для лікарів такими ангелами-охоронцями є апостол Павло і святий цілитель Пантелеймон, а студенти можуть звертатися до заступництва святої Тетяни і Сергія Радонезького. Для військовослужбовця ідеальним подарунком буде ікона, яка уособлює мужність, торжество справедливості - образ Георгія Побідоносця і Олександра Невського.
  3. На релігійні свята доречно буде подарувати: ікони Різдва Христового і Божої Матері - на Різдво, ікону Миколи Чудотворця на День святого Миколая, на Великдень актуальна ікона Святого сімейства.
  4. При з'єднанні двох люблячих сердець традиційно дарують ікони Господа Вседержителя і Пресвятої Богородиці. Можливий також варіант - образи святих Петра і Февронії.
  5. Для жінки, яка чекає на народження дитини, відмінним презентом стане образ Пресвятої Богородиці.

У каталозі інтернет-магазину ви можете вибрати відповідну для вашого випадку ікону, яка зручно кріпиться за допомогою магніту. Її можна носити з собою, зробити оберегом для дому, автомобіля, офісу. Компактні розміри, зручне кріплення. В наявності образи Георгія Побідоносця, Ісуса Христа, Богородиці, зображення Ісуса і апостолів, народження Христа. Є комплект з декількох образів.

Якісний товар в інтернет-магазині Ladan

Для швидкого і вигідного оформлення замовлення в інтернет-магазині церковних товарів Ladan зверніться до каталогу. Тут ви знайдете всі види православної атрибутики, в тому числі - красиві ікони на магнітах. Весь товар якісний - зроблений з любов'ю. Ціни цілком доступні. Вибирайте вподобані магніти православні.

Якщо виникли питання - звертайтеся до консультанта. Ви можете купити вироби за значно меншою вартістю, якщо будете постійним або оптовим покупцем. Піклуючись про своїх клієнтів, ми передбачили значні знижки та вигідні акції. Замовлення відправляється в будь-який населений пункт України в день звернення. Оплата зручним способом.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner